Fit mama i beba - Vodič za roditelje - AFC Star


Fit mama i beba, prilog iz 925. emisije "Vodič za roditelje" o "Fit mama i beba", novoj knjizi Tamare Ratković u izdanju Kreativnog centra. Knjiga sadrži brojne ideje i predloge za to kako da mama i beba budu u dobroj formi.

Fit mama i beba, prilog iz 925. emisije “Vodič za roditelje” o “Fit mama i beba”, novoj knjizi Tamare Ratković u izdanju Kreativnog centra. Knjiga sadrži brojne ideje i predloge za to kako da mama i beba budu u dobroj formi.

Nakon knjige “Fit u trudnoći s pilatesom” namenjene svim aktivnim budućim mamama, Tamara Ratković, profesor kineziologije, dugogodišnji edukator pilatesa i više aerobnih programa, napisala je novu knjigu: “Fit mama i beba”. Pored vežbi za mame, knjiga sadrži izbor laganih i jednostavnih vežbi za bebe koje će povoljno uticati na razvoj snage, motorike i koordinacije pokreta kod deteta. Vežbanje nije uvek povezano sa vraćanjem u formu i ženinom željom da bude lepa, već i sa mišlju da je neophodno da bude dobar uzor svom detetu od najmlađih dana i da ga nauči da je kretanje, zdravstveno gledano, važan deo naših života i preduslov dobrog zdravlja.

U emisiji govore:

  • Tamara Ratković, prof kineziologije, autorka knjiga “Fit u trudnoći s pilatesom” i “Fit mama i beba”
  • Zvezdana Petrović, mama
  • dr Zoran Maričić, spec ginekologije i akušerstva
Datum:
6.12.2018.
Emisija:
Vodič za roditelje

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/afcstarnet/public_html/wp-content/themes/primavera/views/prev_next.php on line 36
next
Pilates za početnike