ZUMBA

ZUMBA je program inspirisan latino i svetskim ritmovima i pokretima. Tako sačinjen predstavlja jedan od najpopularnijih vidova vežbanja poslednjih 10 godina. Zanimljiv i efektan fitnes program koji vam nikad ne dosadi. Na ovom treningu ritam određuje intenzitet časa tako da se kombinacijom bržih i sporijih rtimova dobija savršeni inetrvalni kardio trening namenjen svim uzrastima.

ZUMBA program sadrži jedan od osnovnih principa aerobika, a to je intervalan kardio čas na kome se sagorevaju kalorije i aktivira cela musculature tela a samim tim se postiže bolji toning mišića. Kardio se zasniva na jednostavnim plesnim pokretima koji se lako prate i pamte. Izvode se i odredjene vežbe iz fitnesa kako bi se stavio akcenat na aktivaciju delova tela kao sto su gluteus, noge, ruke, core, trbušnjaci i najbitniji mišić tela – srce.

Na časovima ZUMBE se stvara atmosfera zabave tako da svakome bude lagodno, čak i ako ne zna da pleše ili nema savršenu motoriku, tj. kordinaciju pokreta i jako brzo možete da se uklopite u grupu ako ste početnik. Svi vežbaci se osecaju prijatno jer mogu da isprate fluidnost časa a istovremeno se i zabave.

ZUMBA je jedan od najzanimljivijih fitnes programa jer dok vežbate nemate osecaj da trenirate. Muzika, koraci, pokreti, energija prave čas savršenim i delotvornim za vaše telo i um.

ZUMBA je osmišljena za svakoga, ljude koji su u boljoj ili lošijoj kondiciji iz bilo koje struke i bilo kog starosnog doba. Osnovni basic step koraci ZUMBE su glavna formula koja cini program prihvatljiv svima.

Totalni workout uz najbolje ritmove salse, merengue-a, regueton-a, hip hop-a, i svetskih hitova sve u jednom treningu koji kombinuje elemente fitnesa – cardio, toning misića, balans, fleksibilnost čine ZUMBU savršenim treningom za tebe I svakoga. Pozitivnu energiju i želju da se vratiš na sledeći trening osetićes odmah po završetku časa.