BODY PUMP

Želite snažno, oblikovano i fit telo, a da pri tom ne dobijete neželjeni obim? BODYPUMP može doneti rezultate kojima težite i transformisati vaše telo primenemom efekta ponavljanja. Uz 800 ponavljanja po treningu bićete vitki, snažni i nezaustavljivi! U uobičajenom pedesetpetominutnom času koristimo specifičnu muziku koja vas motiviše i vodi kroz čas uz maksimalne efekte.

BODYPUMP je trening sa opterećenjem i stoga je idealan za sve one koji svom uobičajenom aerobnom treningu žele da dodaju i trening snage. Kombinacija sjajne muzike, neuobičajene koreografije i inspirativnih instruktora motiviše vežbače do poslednjeg minuta treninga. BODYPUMP je originalni trening sa šipkom i tegovima koji oblikuje i jača telo. Takođe, BODYPUMP je jedinstvena formula kojom ćete oblikovati figuru i izgubiti višak masnoće, a ujedno ojačati telo i samopouzdanje podići na viši nivo.

ELEMENTI SAMOG TRENINGA

Kjučni moment BODYPUMPa je efekat ponavljanja koji brzo omogućujue transformaciju tela. Ovde imamo male do srednje težine, i veliki broj ponavljanja. Toliko je jednostavno, i u tome i jeste čar efekta ponavljanja. Tokom tipičnog BODYPUMP časa imaćete veliki broj ponavljanja za 55 minuta!

BODYPUMP koristi efekat ponavljanja kako bi vam priuštio izvajana ramena, definisane bicepse i tricepse, snažne i vitke noge, snažnu zadnjicu i stabilna leđa. Koreografija je specifična za svaku od oblasti tako da topite više masti, sagorevate kalorije i bivate snažniji bez prenaglašenog bildovanja mišića. To znači da dobijate izdužene mišiće i zategnutu, snažnu muskulaturu, i to za kratko vreme!

Sam trening je preporučljiv za svakog polaznika, starije i mlade, žene i muškarce, rekreativce i sportiste. Za početnike je idealno 2x nedeljno, a u zavisnosti od njegovog napredka i spospbnosti može da se trenira i 3x nedeljno!