KOČE KAPETANA 16, VRAČAR

PILATES STUDIO STAR
VRAČAR

DOBRODOŠLI U CENTAR
PILATESA!

Pilates je program vežbanja koji se sprovodi po pilates principima (centriranje, koncentacija, kontrola, preciznost, disanje, slivenost pokreta) predstavlja detaljan pristup telu.

Vežbe uključuju celo telo, fokusirajuci se na centar tela-jezgro, poboljšavaju snagu, fleksibilnost, stav tela, i generalno opšte stanje organizma. Vežbe pilatesa su sa sopstvenim opterećenjem, i sa rekvizitima poput ringa, lopte i trake.

AFC Star - Edukacija Reformer
AFC Star - Pilates Studio, Vracar
Pilates Studio Star Vracar
Pilates Studio Star Vracar
Pilates Studio Star Vracar
Pilates Studio Star Vracar
Pilates Studio Star Vracar
Pilates Studio Star Vracar

PILATES REFORMER
NA VRAČARU

Izaberite program koji vas najviše zanima, a ako ne možete da se odlučite kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći oko izbora i saveta.

INDIVIDUALNI RAD

Ukoliko želite najkvalitetnije za sebe, svoje telo ili imate neki problem lokomotornog sistema (problemi kičme, ramena, kukova, kolena i zglobova…) individualni pristup rada je najefikasniji i najsigurnije će vas dovesti do željenog cilja.

MI SMO TU ZA VAS!
Zakazivanje po dogovoru od 08h-21h.

studio_star_vracar_01
studio_star_vracar_02
studio_star_vracar_04

RASPOREDTERMINI PROGRAMA PILATESA

PILATES REFORMERO PILATESU NA SPRAVAMA

Pilates je prefinjena forma vežbanja koja istovremeno razvija mišićnu snagu kao i fleksibilnost mišića i zglobova, i kvalitetnu posturu. Izdužuje, tonizira mišiće, utiče na elegantno držanje tela, oslobađa stresa i doprinosi boljoj samokontroli.

Pilates na spravama: reformer, cadilac, spine corrector i wunda chair je izvorni metod ovog treninga koji je kreirao Joseph Pilates.

Najveći akcenat ovog treninga je na jačanju jezgra tela-„ core-a“, dubokih unutrašnjih mišića-držača koji su važni za održavanje tela u ravnoteži, a od suštinskog značaja za održanje normalnog stanja kičmenog stuba. Takođe, ove vežbe podučavaju o svesnosti disanja i koje značaj imaju na našu svakodnevnicu.

Trening je pogodan za svakoga, a sprave pored udobnosti i potpore koje pružaju telu, pružaju i bezbroj mogućnosti za kombinacije vežbi koje čine trening jako zanimljivim i uvek izazovnim.

123movies
google map for my website
AFC Star - Pilates Studio, Vracar

VRAČARPILATES STUDIO STAR

Koče Kapetana 16, Vračar