GRUPNI TRENINZI

CARDIO BOX

POSTIGNITE VISOKU
FIZIČKU SPREMU

Cardio Boxing je trening visokog intenziteta gde se pravilno izvode udarci iz boxa i kick box-a. Kombinacijom treninga cardia, snage i izdržljivosti postižu se brzi i efikasni rezultati, kako u oblikovanju i zatezanju tela tako i u dovođenju tela u visoku fizičku spremnost. Tokom treninga kombinuju se udarci na džaku, kao i cardio vežbe van džaka. Na kraju treninga sledi parterni deo gde se smiruje puls i izvodi istezanje.

Sam koncept treninga je baziran na rundama u trajanju od 2 minuta sa 30 sekundi pauze između rundi koja služi za odmora, ali i za to da se vežbač rotira na poziciju ispred džaka i postavku za rad na cardio delu. Trening nije ritmičnog karaktera što znači da možete dozirati tempo i intezitet rada prema vašoj fizičkoj pripremljenosti.

Što se tiče bokserkog dela treninga motorički je jako savladljiv, što znači da nema komplikovanih motoričkih udaraca i kombinacija istih.

AFC Star - Cardio Box

Nije preporučljivo za:

osobe koje imaju problema sa leđima
sa kolenima i rukama
sa srčanim problemima
sa problemima visokog pritiska

Naš savet:

Obaveza je imati svoje rukavice ili bandažere za ruke pre svega zbog vaše lične higijene, ali i zbog vrste treninga koji to zahteva.

CARDIO BOXPONEDELJKOM, SREDOM I PETKOM OD 20:00-21:00h U HALI PIONIR!